Kastraat poezen

 
 
 
Int.Ch. Skjønn Dyr's Fundin
 
geboren: 25-juli-2005
vader: int.ch. Roderick av Rodluvan
moeder: int.ch. Skjønn Dyr's Banshee
 
Fundin is onze derde poes ze is een echt dametje die graag komt knuffelen. 's Morgens komt ze altijd bij Ineke in haar nek liggen om te kroelen. Als er kittens zijn dan worden deze verzorgd door haar zij is hier de pleegmoeder.
 
Int. Ch. Eva Vlo Venn  av Skog
 
geboren: 11-november-2006
vader: ch. Irrestible Solo
moeder: Vlo Venn av Skog
 
Toen we Eva voor het eerst zagen waren we helemaal verkocht. Ze was een klein kitten zo grijs als een muis met een klein wit vlekje naast haar neusje. Zij wordt door ons liefkozend muisje genoemd. Eva is een echte kroeldoos, ze kan ook lekker met je kletsen. Op 24-november -2010 is zij moeder geworden van Amigo, helaas hebben wij Eva na de geboorte moeten laten steriliseren.
 
 
Miss Kitty van Indah Kehutanan
geboren:9-februari-2012
vader:Murphy's Leo Lion
moeder: Britt van Indah Kehutanan
Onze lieve Miss Kitty is nu ook castraat met haar 11 mnd .
We hadden leuke plannen met haar maar helaas mocht dit niet zo wezen . Ons lieve meisje kreeg een behoorlijke baarmoeder ontsteking en het enige wat nog kon was haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen . Het zit bij ons erg tegen het jaar 2013 .

 Julia Roberts van Indah Kehutanan

 

geboren:31-januari-2011

vader:Murphy's Leo Lion

moeder:Britt van Indah Kehutanan

Onze lieve Julia is helaas geen mama geworden van 5 kittens maar van 1 zwart wit kitten dat helemaal misvormd te wereld kwam en hebben wij in moeten laten slapen ,dit alles is gekomen door een vreselijke baarmoeder ontsteking en dit doet ons nog steeds veel pijn in ons hart . Daar wij ook een zusje een jaar later kochten en dit meisje ook een fikse baarmoeder ontsteking had. Hebben wij de twee zusjes Julia en Kitty nog steeds in ons midden met veel plezier .

(Beetje jammer dat de fokker ons heeft laten vallen )