Nieuws.

Het is alweer een jaar verder nu 2014 met nieuws !!

10-8-2014 Vandaag slecht weerdus de site maar even bijgewerkt .De kittens gaan het volgende weekend alweer verhuizen en Evi mag nog een weekje langer bij ons blijven .
 
21-5-2014 DeKittens Van Dusty en Dakota zijn geboren , 2 poesjes en 1 katertje . Er is nog 1 poesje beschikbaar zie bij kittens . De site is weer helemaal bijgewerkt.
 
15-3-2014 Onze Anampi"s Dakota is vandaag gedekt door Dusty van de Jimferlou we hopen weer een mooi nestje te krijgen rond 20-5-2014. Het is het derde nestje van Dakota.
 
Met Julia gaat het erg goed speelt hier met elke poes en kater en wordt met de dag liever.
 
 
Een nieuw jaar met weer nieuws van onze cattery.2013

Alle 4 de kittens zijn verhuisd en hebben het erg naar hun zin .
 
22-6-2013 site weer bijgewerkt week 10 . Nog 3 weekjes en de kittens gaan al weer verhuizen het gaat heel snel de tijd .
 
16-6-2013 Site weer helemaal bijgewerkt.
 
 
Zondag 16-6-2013 We wachten op onze Julia van Indah Kehutanan is met 8mnd krols geweest en daarna niet meer is nu
2.5 jaar we hadden deze poes gekocht om een keer een nestje van te nemen maar geloof niet dat het er nog van gaat komen .Daar ze alleen maar ouder en ouder wordt.
 
 
 
                             
 
Vrijdag 14-6-2013 Kittens hebben hun eerste prikje gehad en geen entreactie .

Heb de site weer bijgewerkt en alle 4 de kittens hebben een huisje gevonden.

Vandaag 28-4 echt een luie zondag heb de website weer even bij gewerkt.


Op vrijdag 12-4-2013 zijn de kittens van Inca en Dusty geboren het zijn 3 katertjes en een poesje .

Gisteren 8 maart 2013 Bij onze dierenkliniek echo laten maken en in week 15 worden er kittens verwacht van Inca van Amor's Acker en Dusty van de jimferlou.
Zodra de kittens geboren zijn mag u met ons mee genieten op de website bij kittens .

Maar we hebben wel  nieuws onze Inca van Amor's Acker is gedekt door Dusty van de Jimferlou en nu is het nog even afwachten of dat gelukt is we zijn erg benieuwd ,als we het zeker weten zet ik het bij het nieuws.

Ook hadden wij leuke plannen om een nestje van onze zwart witte poes Kitty van Indah Kehutanan te nemen maar helaas ze kreeg een fikse baarmoeder ontsteking en ze is met spoed geopereerd op vrijdag 25-januari-2013 .De dierenarts Jan Willem had de baarmoeder bewaard en heeft ons uitgelegd wat er aan de hand was , we hebben de baarmoeder gezien en die was zeer ernstig verdikt en zat helemaal vol met pus er was geen andere optie meer mogelijk dus weinig beslissen voor ons .Jan Willem had alles voor een onderzoek klaar gezet hij voelde haar buikje en zei het is heel duidelijk we gaan haar  direkt opereren. Dus weer een castraat poes maar ze is ontzettend lief en blijft gewoon bij ons wonen .

Onze dekkater Dusty van de Jimferlou is door zijn testen gekomen  negatief .
 

                                                                           
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb